Підсилювачі зв'язку
Високочастотний кабель
Антени для репітерів
ВЧ роз'єми та перехідники
Рекомендовані
Новинка
Товари зі знижкою
Хіти продажів
Репітери
Дільники сигналу, (спліттери, відгалужувачі)
Високочастотні атенюатори
Відгуки про магазин
5.0
Кілкість відгуків 2
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Будь ласка авторизуйтесь або зареєструйтесь щоб мати можливість залишити відгук
ОБСЛУЖИВАНИЕ СУПЕР!!! ТАК ДЕРЖАТЬ ..
Дмитрий
2023-02-19 14:59:15
Консультация прошла замечательно, купили комплект для усиления сотовой связи, все работает на высшем уровне. РЕКОМЕНДУЮ!!!..
Дмитрий
2023-02-19 14:57:26

Інтернет-магазин sokol777 – все для посилення сигналу мобільного зв'язку

Проблеми з бездротовим Інтернетом? Відсутність якісного сигналу мобільного зв'язку за необхідності екстреного дзвінка? В цьому випадку не обійтись без сучасних технологій!

Ми допоможемо знайти необхідні рішення для посилення сигналу мобільного зв'язку. Достатньо довіритися нашим фахівцям, які знають та розуміють, яке обладнання знадобиться для отримання стабільного сигналу.

Наш магазин підготував одразу кілька актуальних варіантів. Наша мета – запропонувати клієнту таке абонентське обладнання, яке задовольнить його запити та вимоги. Ми підготували Топ-3 питання, які найчастіше чують наші спеціалісти:

    1. Що таке підсилювач мобільного зв'язку і як він функціонує в різних режимах?
    2. Як правильно підібрати антени для роутера певної моделі, бренду?
    3. Які антени 4G, 5G найкраще замовити?

Це далеко не повний перелік питань, на які дадуть відповідь професіонали інтернет-магазину sokol777. Ми готові вирішити проблеми різного ступеня складності, знайшовши та посиливши сигнал на окремій ділянці....

Що пропонують провідні світові бренди

У нашій команді працює величезна кількість експертів. Основне завдання кожного з них – задовольнити запити клієнта. Тому ми взяли під свою відповідальність активний пошук товарів, які мають сертифікати та гарантії, що свідчить про їхню високу якість виробництва, складання. Не зайвим буде застосування і нових IT-технологій, які добре працюють у сфері зв'язку та Інтернету.

Сьогодні каталог досить різноманітний, але з кожним разом ми вдосконалюємо асортименти, щоб пропонувати клієнтам ще більше можливостей. Для зручності каталог було поділено на категорії, в яких зручно вибирати необхідні позиції:

    •  Посилення сигналу мобільного зв'язку GSM, де до уваги клієнтів доступні різні моделі репітерів, а також антени під них (зовнішні, внутрішні).
    •  Системи відеонагляду. Тут доступні різні IP та AHD відеокамери, відеореєстратори та повноцінні комплекти.
    •  Системи сигналізації. У цій категорії вдасться ознайомитися з GSM, Wi-Fi та пультовими сигналізаціями. Не менш актуальними вважаються і датчики на вибір: рухи, відкриття дверей та вікон, розбиття, вібрації та інші.
    •  Системи контролю та управління доступом (СКУД). Тут зібрані найпопулярніші моделі домофонів.
    •  Аксесуари. Корисними вважаються такі комплектуючі: монітори, різні види кабелю (коаксіальний, силовий, HDMI та інше), перехідники та роз'єми, блоки живлення, батарейки та акумуляторні пристрої.

Наші клієнти отримують робоче та готове до негайної експлуатації обладнання. Це заслуга попередньої перевірки – працездатність техніки буде протестовано.

Посилення мобільного зв'язку: підготовка та вирішення проблеми

Що робити, якщо потрібно терміново зв'язатись з абонентом на іншому кінці міста, країни, планети? Насамперед знадобиться стабільний сигнал, гідна якість зв'язку. Але з різних причин не вдається надсилати повідомлення, заходити до Інтернету. Тому знадобиться основний «рятівник» та «помічник» – підсилювачі зв'язку.

Які причини недостатньо потужного мобільного сигналу? Таких причин може бути відразу кілька, але найчастіше на практиці користувачі стикаються з такими:
    •   особливості рельєфу конкретної території;
    •   товсті бетонні стіни у будинку чи іншому будинку, якими не проходить сигнал;
    •   цокольний поверх, де необхідно забезпечити належну якість стільникового зв'язку;
    •   несправність антени мобільного зв'язку, яка потребує ремонту або навіть заміни.

Коли з причинами розібралися, потрібно буде переходити до наступного кроку, етапу – вирішення проблеми. Для цього знадобиться два помічники: досвідчений фахівець та репітер підсилювач сигналу, який представлений у кількох модифікаціях, відрізняється зовнішнім виглядом (розміри, форма). Робота репітера у тому, щоб знайти слабкий сигнал на конкретному відрізку території, «удосконалити» чи посилити. В результаті здійснюється роздача вже обробленого сигналу з метою його подальшої передачі на мобільні телефони та інші пристрої.

Виходячи з показників потужності, всі репітери мають певний діапазон частот:

    1. Репітер дводіапазонний - найпростіший, практичніший і найпоширеніший прилад. Функціонує одночасно у двох телефонних мережах.
    2. Репітер тридіапазонний – такий пристрій одночасно працює у трьох мережах. Важливою відмінністю є можливість підключатися до Wi-Fi роутера.
    3. Репітер чотиридіапазонний – одночасно працює у чотирьох діапазонах частот, може бути використаний для LTE/DCS/GSM мобільного сигналу.

Різноманітність обладнання сприяє тому, що клієнти набувають повної свободи вибору. Залежно кількості телефонних мереж, розміру підприємства, ділянки, у якому слід забезпечити гідне якість зв'язку, здійснюється підбір всього устаткування.

Різновиди антен для репітера

Репітери GSM працюють у парі з відповідними антенами, завдяки яким вдається зробити посилення зв'язку 4G/3G/GSM сигналу у кілька разів. В результаті спільна робота антени та репітера виглядає наступним чином:

    •  Антена приймає всі дані, що надходять від базової станції.
    •  Завдання репітера полягає у повторенні отриманого сигналу, який надалі буде передано на іншу антену – внутрішню.

Зона покриття мобільного зв'язку може бути змінена (розширена) у процесі успішного підключення підсилювача 4G сигналу з відповідним набором антен. Оператор зв'язку в цьому випадку не відіграє ніякої ролі, але надійність та якість залежать від грамотного підбору всього комплекту.

Усі антени поділяються на два типи:

    1. Зовнішні GSM антени відповідають за прийом наявного сигналу на ділянці.
    2. Внутрішні – розподіляють отриманий сигнал від репітера усередині будівель (для всіх користувачів).

Існує безліч класифікацій антен за певними критеріями. Вагомим параметром вважається місце встановлення: вуличні або зовнішні антени 5G фіксують зовні будівель (наприклад, на даху); внутрішні знаходяться на стелях, стінах, де вдасться забезпечити їхню безперешкодну дію.

Якісні системи посилення зв'язку та надійне обладнання: вибір, встановлення та підключення

Інтернет-магазин підготував різноманітні антени MIMO, модеми 5G, цікаві пропозиції, щоб купити GSM репітер та інше обладнання. Не менш важливим аргументом звернутися до нас за допомогою є наявність додаткових послуг:

    •   Консультацією від команди фахівців, які допоможуть підібрати роутер 4G або інший пристрій, що комплектують, відштовхуючись від індивідуальних запитів клієнта, виділеного бюджету.
    •   Професійною та оперативною установкою, підключенням придбаного обладнання.

В результаті вдасться відразу ж розпочати активну експлуатацію сучасної системи, роботу якої буде перевірено в присутності користувача.

Чому нам довіряють?

У нашому магазині можна підібрати та купити репітер Lintratek, модем 4G та інше обладнання від перевірених брендів. Користуючись оригінальними системами, користувачі отримують стабільний сигнал від різних операторів – Lifecell, Київстар, Vodafone.

Ви запитаєте, у чому полягає наша особливість? Спеціально для цього ми підготували причини, відповіді на питання щодо довіри з боку клієнтів:

    •   Великий асортимент товарів найвищої якості від різних брендів.
    •   Усі комплектуючі відповідають необхідним сертифікатам якості та відрізняються тривалим експлуатаційним терміном служби.
    •   Наші фахівці допоможуть виконати монтажні, пусконалагоджувальні роботи будь-якої складності.
    •   Професійні консультації щодо правильного вибору роутерів 5G, антен для репітера та інше. Особливо важливі консультації для всіх, хто          прийняв рішення заощадити і зайнятися самостійним монтажем.

До уваги споживачів є широкий вибір товару з офіційними гарантіями від перевірених брендів. Щоб вибрати та замовити товар, достатньо натиснути на відповідну позицію, яка моментально з'явиться у віртуальному кошику. При оформленні покупки вдасться обрати зручний варіант оплати та доставки в будь-який регіон України.